Ingatlankereső

Kód: ref-13

Kényelmes, gondtalan nyaralás a vízparton

A Balaton partján, közvetlenül a vízparton, új építésű Bauhaus nyaraló eladó

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő balatoni vízparti ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Balatonszárszói ingatlanok

A Balaton partján közvetlenül a vízparton, 960 m2-es, önálló, teljesen bekerített telken kétszintes nyaraló eladó. A telek 21 méter szélességben csatlakozik a Balaton medréhez. A 2005 évben épült Bauhaus nyaraló 2 db külön-bejáratú önálló lakrészből áll (földszint + emelet), melynek nettó össz-szint alapterülete (a falak, a teraszok és erkélyek nélkül) kb. 240 m2.

Balatonszárszói ingatlanok
Balatonszárszói ingatlanok

A ház, korszerű építési anyagokból, hagyományos technológiával készült. A szobák parketta burkolatúak, az egyéb helyiségek első osztályú mázas kerámia lappal burkoltak. A telekre automatizált kapun lehet behajtani. Az előkertben több gépkocsi számára van burkolt parkolóhely. Az ingatlan megvásárlásával lehetősége nyílik, hogy saját tulajdonában élvezze a balatoni nyár örömeit, fürödhet, napozhat, csónakázhat, szörfözhet és gyönyörködhessen a Balaton látványában. A kert intim, használata zavartalan, az utca felől nem látni semmit az itt tartózkodók életéből.

Balatonszárszói ingatlanok

Ahogy az a képen is látszik, a nappali, nagy megnyitású üvegfelületeivel közvetlenül kapcsolódik a teraszhoz, azon keresztül a kerthez és a Balatonhoz. A kertben található egy homokszűrös, vízforgatós kerti medence, méretei: 5 m x 10 m. Mélysége: 0,80 m – 1,60 m vízmélységgel. A kert végében van a szerszámtároló, grillező, a gyermekek részére homokozó, játszóház, valamint fa játszószerek, hinta, mászóka stb. A dísznövények és a gyep öntözését automata locsolórendszer biztosítja.

Balatonszárszói ingatlanok
Balatonszárszói ingatlanok

A kb. 120 m2 alapterületű egyik lakrész földszintjén: közlekedő, lépcsőház, kettő hálószoba, fürdőszoba (sarokkád, mosdó, WC), konyha,- étkező,- nappali helyiségek található. Az árnyékolható terasz bangkira kültéri fapadlóval (trópusi lombos fa) burkolt, mely időtálló és kellemes átmenetet képez a természet és az épület között. Az emeleten: kettő hálószoba, társalgó és fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC) található.

A kb. 120 m2 alapterületű másik lakrész földszintjén: előtér, kettő hálószoba, fürdőszoba (kád, mosdó, WC, bidé),  konyha,- étkező,- nappali helyiségek találhatók. Az emeleten: közlekedő, három hálószoba, és fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC és bidé) található.

A fürdőszobákban automata elszívók biztosítják a mindig friss levegőt, a felhasznált anyagok, szaniterek szintén első osztályú termékek. A földszinti fürdőszobában van elhelyezve a Vaillant kombi gázkazán, mely biztosítja a fűtést és a melegvizet. A konyhabútorba beépítésre került a kerámialapos főzőlap, a sütő, a mikrohullámú sütő és a hűtőszekrény. A nappali sarkában található egy kandalló. A képek az egyik lakrész emeleti és földszinti fürdőszobáját ábrázolják.

Balatonszárszói ingatlanok
Balatonszárszói ingatlanok

A képeken, az emeleti hálószobákból 1 - 1 részlet látható.

Balatonszárszói ingatlanok
Balatonszárszói ingatlanok

Emlékszik még gyermekkora balatoni nyaralásaira? Ismételje meg immár gyermekeivel, a saját nyaralójában. A télen-nyáron használható nyaraló, nagyobb létszámú családi,- baráti összejövetelek, hosszú hétvégék kellemes eltöltésére, kikapcsolódásra, nyaralásra, kiváló. 

A hirdetést, Lőkös Gáborné (Erika) készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé. Telefonszáma: 06-30-218-0000

Az alábbiakban tekintse meg az ingatlanról készült 4:12 perces rövidfilmet! Akár többször is. És figyelje a részleteket. A környezet, az udvar kialakítása a medencével és berendezéseivel a gyermekek számára, maga a "földi paradicsom"...

A balatonszarszoiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.