Ingatlankereső

Kód: ref-balatoni-nyaraló-309

Reprezentatív, igényes kialakítású, vízközeli nyaraló eladó

A Balatontól 200 méterre lévő nyaraló alkalmas pihenésre, a szabadidő eltöltésére, vagy vendégül láthatja üzletfeleit is egy hosszú hétvégére.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő balatoni ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

A képen, a nappali-, konyha,- étkező, lépcső és a galéria látható.

Balaton déli partján, a vasút és a vízpart között, teljesen bekerített, növényzettel szeparált, 899 m2-es telken eladó egy kétszintes nyaraló, fedett gépkocsi beállóval, garázzsal. Az ingatlantól a Balaton vize kb. 200 m távolságra helyezkedik el, így akár fürdőruhában, törülközővel a vállán bármikor kiballaghat fürdeni, nem kell autóba ültetni a családot és cipelni a strand cuccokat és parkolóhelyet vadászni. A nyaralótól a szabad strand kb. 470 méter, boltok kb. 476 méter, vasútállomás kb. 380 méter távolságra található.

A telek utcafronti szélessége 22 méter. Maga a kert, a kerítések mentén tudatosan, növényzettel úgy van beültetve, hogy a házban és a kertben folyó tevékenység nem látható, tehát intim. A növényzet mára beérett, a tuják is magasra megnőttek, bármit lehet itt csinálni. Ki van építve a kerti világítás, az automata öntözőrendszer a fúrt kútból öntözi a növényeket, kerti zuhanyozó, gyermek játszószerek is vannak. Az automata kapun behajtva, a pormentesített gépkocsi beállón kettő autó, a fedett részen további kettő autó tud parkolni.

Építészetileg átgondolt tervezés eredményeként építtette meg tulajdonos családja részére ezt a nyaralót. A földszinti tér reprezentatív kialakítású, egy időben több asztaltársaság is kényelmesen elfér.

A felhasznált anyagok márvány és gránit. A nappali központjában áll a hangulatos kandalló, mely az olasz Caminetti Montegrappa cég terméke. Érdekessége, hogy három oldalról lehet látni a lobogó tűz látványát. A lépcsőkorlátot a tulajdonos tervei alapján díszműkovács készítette. A nappaliból márványlépcsőn lehet felmenni a galériás emeletre. 

A képen, a nappali szoba látszik.

A nyaraló kétszintes, földszint és emelet került megépítésre. A földszint kb. 112 m2, az emelet kb. 56 m2, mely összesen kb. 178 m2. A főépülethez csatlakozik a két autó parkolására alkalmas kb. 30 m2-es garázs, valamint a kb. 12 m2-es tároló. A tárolóban fűnyírót, kerti szerszámokat, kerékpárt, szörfdeszkát, strandcikkeket, horgász felszerelést lehet tárolni.

A kb. 112 m2 alapterületű földszint helyiségei: közlekedő, illemhely, tároló, gardrób, fürdőszoba, hálószoba, nappali szoba, konyha, kamra és étkező. A földszintről a mélyen üvegezett ajtókon át közvetlen kijárat van a kb. 20 m2-es teraszra és a kertbe. 

A kép, a nappali szobát ábrázolja, az innen nyíló hálószobával.

A nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, szúnyoghálókkal, automata működtetésű redőnyökkel felszerelve. A képen, az étkező és a konyha látható.

A képen, a konyha látszik a kamra kapcsolattal.

A képek, a földszinti hálószobában készültek. Innen is közvetlen kijárat van a teraszra.

A képen, a földszinti fürdőszoba (sarokkád,- kétállásos mosdó) látható.

A képen, a külön helyiségben lévő illemhely látszik.

A kép, a főbejáratot és az emeletre felvezető lépcsőt ábrázolja.

A kb. 56 m2-es emelet helyiségei: galéria-közlekedő, kettő hálószoba, fürdőszoba és kazánház. A képen, az emeleti galéria és a közlekedő látszik.

A galériából letekintve a nappalit láthatjuk.

A szobák szőnyegpadlóval burkoltak. A képek, az emeleti, erkély kapcsolatos hálószobákban készültek.

A közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (földkábelen bekötve) és a szennyvízcsatorna. A gáztartály a földbe van lesüllyesztve. A házra riasztórendszer vigyáz. Háromféle fűtési mód került kiépítésre. Padlófűtés, Fan Coil hűtő-fűtő berendezés és inverteres Split hűtő-fűtő klíma. A fűtés telefonról indítható. A kép az emeleti fürdőszobát (zuhanyozó,- mosdó,- WC) ábrázolja. A fürdőszobából nyílik a kazánház.

A közel húsz éves nyaraló mind szerkezetileg, mind műszakilag, mind a beépített anyagok tekintetében komoly értéket képvisel. Pár apróbb karbantartási munka azért akad pld. belső festés, terasz burkolat javítása, ez azonban nem csökkent az értékén.

Ez az eladó vízközeli balatoni nyaraló alkalmas családi, vagy szűk baráti találkozók, pihenés, nyaralás céljára, vagy üzletfelek megreprezentálására.

A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000

A balatonszarszoiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.