Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: eladó-nyaraló-Balatonszárszó-421

Kifogástalan állapotú faházas nyaraló, Balatontól 293 méterre eladó

A nyaraló 2-3 fő részére, gondtalan balatoni nyaralást nyújt

 Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő faházas nyaraló eladása már nem aktuális, csupán referenciamunka szerepét tölti be.

 Hosszú évekre megoldhatja balatoni nyaralásait

A Balaton déli partján, üdülőövezetben, a szabadon megközelíthető balatoni vízparttól kb. 293 méterre, 718 m2 nagyságú, önálló helyrajziszámon nyilvántartott, összközműves, bekerített telken eladó egy kifogástalan állapotú, 1971 évben BNV nagydíjat kapott teljesen felújított, E-32 (Erdért) típusú faházas nyaraló.

A nyaralót könnyen meg lehet közelíteni, Budapesttől autóval, de jó a vonat és az autóbusz közlekedés is. M7-es autópálya le- és felhajtó 3,2 km, 7-es főközlekedési út 149 m, vasútállomás 1,7 km, étterem 1750 m, szabad strand 572 m. A nyaralótól kb. 1880 méterre lévő nagy strandon vannak szolgáltatások, lehet enni-inni, itt van halsütő, lángosos, gyros, főtt kukorica, hurka-kolbász, jégkrém. A képen, a hangulatos faházas nyaraló látszik a fedett teraszával.

A faház kitűnő állapotú, és rendszeresen karban van tartva. Masszív beton sáv alapon nyugszik, hőszigetelt kivitelű. Nyílászárói fa szerkezetűek, szúnyoghálókkal ellátva. 2019 évben készült el a fedett gépkocsi beálló, a nyaraló külső hőszigetelése, az új tetőfedés, mely Lindab cserepes lemez, továbbá újak a vezetékek és a burkolatok. Eladó mindent úgy megcsináltatott, hogy az új tulajdonosnak ne legyen vele gondja.

A legértékesebb része a nyaralónak, a képen is látható fedett terasz. Nyáron itt él a család. A terasz fedett mivolta miatt erős napsütés esetén, vagy esőzéskor itt lehet tartózkodni. Autókkal a telken és a fedett gépkocsi beállóban lehet parkolni.

A Balaton vizét gyalogosan rövid idő alatt meg lehet közelíteni (nyaralótól kb. 293 méter). A képen látható bejáró stégen lehet bemenni a vízbe fürdeni, de itt lehet csónakot beereszteni sólyán a vízbe.

A nyaraló kb. 24,85 m2 alapterületű, ehhez csatlakozik a kb. 20,07 m2-es fedett terasz és a kb. 21,58 m2-es fedett gépkocsi beálló. A kép, a nyaraló alaprajzi elrendezését ábrázolja. 

A képen, a lakószoba látható. Itt tud aludni 2 - 3 fő. A belső terekben még érződik a vidám ’70-es évek hangulata.

A képen, a főzőfülke látszik. A konyhai tűzhely PB gázpalackról működik.

A kép, a fürdőszobát (zuhanyozó,- mosdó,- WC) ábrázolja.

A nyaralóba be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt 1 x 16 Amper áramerősséggel) és a szennyvízcsatorna. Gázvezeték van az utcában, gázcső vége kerítésen belül van. Melegvizet, az Ariston típusú villany vízmelegítő bojler biztosítja.

A kert, egyedi elgondolás alapján szépen beparkosítható, öntözni a 6 méter mély fúrt kútból (vízoszlop magasság, állandó 2,0 méter) lehet. A kertben van hely elhelyezni medencét, hintát, bográcsozót, szabadtéri konyhát, sátrat, fedett kerti pavilont (szaletlit).

A nyaraló, a beépíthetőségi százalékon belül még tovább bővíthető, de akár másikat is építhet. Rendezési Terv övezeti besorolása szerint a nyaraló Üh-2 hétvégi házas üdülőövezetbe tartozik, szabadon állóan, 5 méter építménymagassággal, 15 % mértékig lehet bővíteni.

A 2 - 3 fős család számára kellemes nyaralást nyújtó Balaton közeli faházas nyaraló vételára xx,x millió forint készpénz. Ezért az összegért Ön kap egy felújított, nyaralót, melyet csak használni kell. Hitel, gépkocsi beszámítás, csereingatlan nem működik.

A hirdetést készítette (tervezte, kivitelezte és tette közzé), Lőkös Gáborné Erika Ingatlanpiaci elemző és értékestési szakértő, telefon: 06-30-218-0000

A balatonszarszoiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.