Ingatlankereső

Eladott balatonszárszói ingatlanok referenciái

Balatonszárszói referencia-ingatlanok, eladott ingatlanok Balatonszárszón

Tisztelt látogató! Az itt bemutatott ingatlanok eladása ma már nem aktuális. Eladásra kerültek és csupán referencia-munka szerepét töltik be. Leendő megbízóim, ingatlanhirdetési megbízása esetén, hasonló prezentációra számíthatnak.

A képek speciális eszközzel készültek,- készülnek. Az a tény, hogy néha szerepelnek képeimen emberek, mindenféle ellenkező híresztelés ellenére, igenis helyénvaló. A reklám középpontjában ugyanis nem az élettelen tárgy,- a ház,- hanem az élő ember, a fogyasztó áll.

Irodám, talán országosan is elsőként tért át a nagyobb képek alkalmazására. Ez jóval részletgazdagabb és így, élvezhetőbb élményt is nyújt. Érdemes megfigyelni azt is, hogy nálam a képek és szövegek kölcsönhatásban vannak egymással. Egymást erősítik és így, együtt érik el a kívánt hatást. Az eladott ingatlanok helyét, a település nevét és az irányárat szándékosan nem tüntettem fel.

A balatonszarszoiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.